سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز شنبه ۶ اَمرداد ۱۴۰۳ ۱۰:۵۴

اخبار

نشست فرماندار و اعضای ستاد مبارزه با کرونا با مدیران روابط عمومی شهرستان جم

نشست آقای حسینی فرماندار شهرستان جم ،اعضای ستاد مبارزه با کرونا و مسئولین روابط عمومی و رسانه های شهرستان جم در سالن جلسات فرمانداری شهرستان جم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر،در این نشست دکتر باقری رئیس بیمارستان توحید جم با اشاره به ساختار جدید و متفاوت ویروس کووید 19 اظهارداشت: کرونا ویروس در سال 2003 با نام سارس و درسال 2011 نیز به اسم مرس پدیدار شده بود که به مراتب کشنده‌تر از ویروس فعلی کرونا بود و کووید 19 قدرت کشندگی بسیار پایین تر و ولی قدرت انتشار بسیار بالایی دارد.

وی با بیان اینکه کووید 19 تنها کمتر از 2 درصد سبب مرگ و میر می‌شود افزود: این ویروس دارای شیوع و طول عمر بسیار بالایی است و به علت سنگینی، در هوا کمتر معلق است و بر روی سطوح و اجسام قرار می‌گیرد و بیشتر از طریق دست‌های آلوده انتقال می‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه پیشگیری تنها راه مقابله با ویروس کووید 19 می‌باشد گفت: این ویروس درمان قطعی ندارد و با قطع زنجیره انتقال، لغو تجمعات انسانی می‌توان مانع ظهور کیس‌های جدید شد.

دکتر باقری خاطر نشان کرد: مردم به پویش در خانه بمانید بپیوندند و تنها برای انجام ضروریات از خانه خارج شوند.

رئیس بیمارستان توحید جم با اشاره به اینکه مصرف بیش از معمول مولتی ویتامین‌ها آسیب‌های جدی به بدن فرد وارد می‌کند گفت: تاکنون ثابت نشده که مصرف ویتامین‌های C  و آهن، روی یا زینک می‌تواند مانع ابتلا به ویروس کرونا شود و برخی افراد در مصرف این مکمل‌های دارویی زیاده روی می‌کنند که آسیب‌های جدی به کبد و سایر ارگان‌های بدن وارد می‌شود.

دکتر باقری خاطر نشان کرد: استفاده از ماسک در شرایط عادی لازم نیست و تنها در صورت وجود اعلام و تماس با فرد مشکوک نیاز است فاصله یک متری را رعایت کرده و از ماسک استفاده کرد.

وی از توزیع ژل‌های ضدعفونی کننده در سوپرمارکت‌ها انتقاد کرد و افزود: ژل‌ها دارای ترکیبات خاصی هستند که باید توسط کارشناسان دارویی تایید شود و ممکن است دارای ترکیبات نامناسبی باشد که شرایط ضدعفونی مطلوب را ایجاد ننمایند و باید از طریق داروخانه‌ها این اقلام توزیع شود.

رئیس بیمارستان توحید جم از اقدامات مقابله‌ای با ویروس کرونا در بیمارستان توحید جم خبر داد و خاطرنشان کرد: بیمارستان جم دارای 2 بخش تریاژ شده است که بیماران تنفسی و تب‌دار از سایر بیماران جدا شده و در بخش جداگانه ویزیت و معاینه خواهند شد.

دکتر باقری از راه‌اندازی بخش ایزوله فشار منفی برای مراقبت از بیماران مبتلا به کورنا ویروس در بیمارستان توحید جم خبر داد و تصریح کرد: این بخش هم اکنون با ظرفیت 14 تخت در بیمارستان دایر شده و بیماران مشکوک به کرونا در آن بستری می شوند و این آمادگی وجود دارد در صورت پر شدن این بخش، 2 بخش بستری دیگر با ظرفیت 43 تخت در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بیمارستان خلیج فارس بوشهر به عنوان مرکز معین بیماران کرونایی در استان انتخاب شده است خاطر نشان کرد: تمهیدات لازم صورت گرفته تا در صورت تکمیل بخش‌های بستری بیمارستان توحید جم، بلافاصله ساختمان پلی کلینیک تخصصی بیمارستان با ظرفیت تخت بالا وارد مدار خدمت دهی شود.

رئیس بیمارستان توحید جم در ادامه افزود: به‌زودی مرکز تلفن بیمارستان راه‌اندازی می‌شود تا سوالات در خصوص بیماری کرونا و روند درمانی توسط پزشک پاسخ داده شود تا بار مراجعات به بیمارستان کاهش یابد.

باقری با بیان اینکه استان بوشهر به زودی مجهز به آزمایش تست PCR خواهد شد افزود: اکنون نمونه‌های افراد مشکوک به کرونا به آزمایشگاه تهران ارسال می‌شود و قرار است در مدت 72 ساعت آینده، استان بوشهر به آزمایش تست تشخیص کووید 19 مجهز شود تا نمونه‌ها در کمتر از 48 ساعت تعیین تکلیف شود.

 

جلسه روابط عمومی ها با فرمانداری 4

جلسه روابط عمومی ها با فرمانداری 3
جلسه روابط عمومی ها با فرمانداری 2
جلسه روابط عمومی ها با فرمانداری 1

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ ۱۳:۴۱
تعداد بازدید : ۵۲۸

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید