سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۵:۵۹

اخبار

بوشهر قطب ویژه بحران کشور معرفی شد

جلسه مشترک استاندار بوشهر با رئیس اورژانس کشور, رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهردر رابطه با " تبیین طرح جامع حوادث در جنوب استان بوشهر " برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهداشت ودرمان صنعت نفت بوشهر به نقل از خبرگزاری ایرنا بوشهر ,رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: با توجه به موقعیت خاص استان بوشهر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این استان را به عنوان قطب ویژه پدافند غیرعامل معرفی کرد.
به گزارش ایرنا، پیرحسین کولیوند عصر دوشنبه درجمع خبرنگاران در بوشهر افزود: با تبدیل شدن استان بوشهر به قطب ویژه بحران کشور امکانات و تجهیزات ویژه ای به این استان اختصاص داده می شود.
وی اضافه کرد: در این ارتباط باید نقشه جامع خطرپذیری استان بوشهر برای شناسایی تهدیدها طراحی و تدوین شود.
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: از 10 قطب بحرانی که در دانشگاههای علوم پزشکی کشور وجود دارد استان بوشهر به عنوان قطب ویژه شناسایی شده است.
کولیوند اظهار کرد: نگاه اصلی ما این است که برای جلب رضایتمندی مردم و ایجاد امنیت و سلامت، بوشهر به عنوان قطب ویژه بحران دیده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره ناوگان زمینی اورژانس کشور اظهار کرد: این سازمان 2هزار و 500 آمبولانس در کشور خریداری کرده است.
کولیوند با بیان اینکه این هفته نیز 200 آمبولانس موتوری وارد ناوگان اورژانس تهران می ‌شود گفت: همچنین 200 آمبولانس موتوری دیگر به شهرهای پرجمعیت که دارای ترافیک شهری هستند، افزوده می‌ شود.
کولیوند افزود: 400 دستگاه آمبولانس 2 دیفرانسیل برای مناطق صعب‌العبور ، کوهستانی و برفی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار کرد: همچنین 16دستگاه آمبولانس با همکاری وزارت دفاع بتازگی تجهیز و در کشور توزیع شده است.
کولیوند گفت: برنامه ریزی دقیق برای یک سامانه خوب فوریت های پزشکی در استان بوشهر از دیگر برنامه های سازمان اورژانس کشور در این استان است که به صورت الگو برای سراسر کشور اجرا می شود.
وی با اشاره به افزایش خدمات به بیماران سکته‌های قلبی و مغزی تصریح کرد: با افزایش خدمات به بیماران سکته‌های قلبی و مغزی، این بیماران دیگر دچار عارضه نمی‌شوند و پس از 48 ساعت از بیمارستان مرخص می‌شوند و سالم به منزل بر می‌گردند.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تاسیس بیمارستان هوایی ازنیازهای بخش بهداشت و درمان برای جابه جایی بیماران به صورت انبوه است که براساس هماهنگی های انجام شده با یکی از شرکتهای هواپیمایی قرار است 2 فروند هواپیما به بیمارستان هوایی تبدیل شوند.
وی افزود: برهمین اساس در هریک از این هواپیماها امکان ایجاد 40 تخت بستری، یک تخت ای سی یو و یک اتاق عمل سرپایی وجود دارد.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر تنها یک فروند بالگرد اورژانس با تمام امکانات و تجهیزات در دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعال است ادامه داد: دردولت تدبیر و امید سفارش خرید 11 بالگرد داده شده که 3 تا 4 ماه آینده تحویل می شود.
کولیوند اضافه کرد: این بالگردها دو موتوره و فقط ویژه اورژانس هستند.
وی یادآور شد: براساس برنامه ریزیها در هر 150کیلومتر مرز هوایی باید یک پایگاه امداد هوایی وجود داشته باشد که با ورود این بالگردها پوشش هوایی تا پایان دولت یازدهم کامل می شود.
کولیوند در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: با همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت تدبیر و امید شمار مراکز اورژانس هوایی در کشور از یک مرکز به 32 مرکز رسیده است.
وی افزود: همچنین براساس برنامه ریزی ها تا 2 ماه آینده 6 پایگاه دیگر به شمار اورژانس هوایی کشور اضافه می شود و تا پایان دولت یازدهم این شمار به 44 مرکز افزایش خواهد یافت.
کولیوند بیان کرد: پایگاههای امداد هوایی در کشور تاکنون بیش از16 هزار مصدوم را به صورت رایگان جابه جا کرده است و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هزینه آنها را تامین اعتبار می کند.
استاندار بوشهر گفت: در زمان حاضر همه 10 شهرستان این استان دارای بیمارستان هستند و این امر باعث روان سازی کار اورژانس در استان شده است.
مصطفی سالاری افزود: براساس برنامه ریزیها قرار است در کنار بیمارستان 200 تختخوابی شهدای خلیج فارس بوشهر با همکاری و تعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سازمان انرژی اتمی سه بیمارستان با ظرفیت 700 تخت احداث شود.
وی با اشاره به کوتاه شدن مسافت ها برای انتقال بیماران اظهار کرد: در زمان حاضر در بخش اورژانس جاده ای کارهای خوبی در استان بوشهر انجام شده و آمبولانس های معمولی و فرسوده جای خود را به آمبولانس های مجهز ای سی یو و ان ای سی یو دار داده اند.
سالاری با تاکید بر ضرورت تجهیز اورژانس هوایی در استان بوشهر گفت: در زمان بحران دریایی با کشتی امکان امداد رسانی وجود ندارد و در این شرایط امداد رسانی هوایی ضروری است.
استاندار بوشهر افزود: با توجه به امکانات و صنایع موجود در استان و محدودیت امکانات بویژه در منطقه عسلویه تجهیز امداد هوایی استان برای ارائه خدمات در زمان بحران ضروری است.
وی بیان کرد: امکانات بهداشتی و اورژانسی موجود در عسلویه جوابگوی حوادث صنعتی منطقه نیست و نیاز به توسعه و ارتقای کمی و کیفی دارد.
سالاری با قدردانی از توسعه و تجهیز اورژانس جاده ای استان بوشهر اظهار کرد: برنامه ادغام برخی از اورژانس ها با مراکز و خانه های بهداشت با هدف هم افزایی نیز طرح خوب و موثری برای خدمات رسانی است.
وی بر ضرورت تقویت اورژانس هوایی استان بوشهر برای خدمات رسانی بهتر در زمان بحران تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با همه بد اخلاقی های برخی افراد نسبت به حوزه سلامت ولی کارهای اساسی برای ارتقا، تقویت و تجهیز بخش بهداشت و درمان در دولت یازدهم انجام شده است.
دکتر علیرضا رئیسی افزود: بسیاری از پروژه های بهداشت و درمان امسال به بار می نشیند به همین دلیل امسال سال طلایی این بخش به شمار می رود.

جلسه با کولیوند اورژانس کشور  1

 
جلسه با کولیوند اورژانس کشور  3
جلسه با کولیوند اورژانس کشور  2

دکتر کولیوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۱۲
تعداد بازدید : ۱,۳۸۷

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید